Golf betting i Sverige

post thumb
Golf Betting I Sverige
Av Sven/ 09 Feb 2023

Golf betting i Sverige

Om du är intresserad av golf men även om betting kommer denna artikeln att passa dig som handsken i … just det golfhandsken.

Då golf idag har blivit en av de de populäraste sporterna i sverige faller det sig naturligt att antalet spel på golf och även spelmarknaderna har utökats något, man kan se öknigen på jämförelsesajter som kasinoguide.com. Där kan du hitta de bästa sajterna som erbjuder golfbetting. Det är dessutom väldigt underhållande att titta på golf och spänningen blir bara större om du har bettat på en golftävling. Men det finns några faktorer som du bör vara metveten om när det gäller golf betting i Sverige. Du bör veta vilka golfbanor som spelas på. Vilka hinder som brukar ställa det för spelarna och framförallt vilka som deltar och hur de har placerat sig under tidigare turneringar. Idag finns det ungerfär 550 000 golfare i sverige varav ca tre fjärdedelar är män.

En av de mest prestigefyllda golfturneringarna

US Open är en av världens mest presigefyllda golfturneringar. Turneringen hålls årligen i USA och spelas på en noga utvald bana i mitten på juni varje år. Förra året spelades turneringen på The Country Club i Brookline, Massachusetts och giv av stapeln från 16-22 juni 2022. Då var det Matt Fitzpatrick som vann och spelade hem hela 12.5 miljoner dollar i prispengar. I år kommer turneringen spelas från 15-18 juni på Los Angeles Country Club och prispotten är på 17.5 miljoner dollar.