Restaurang & Konferens

Restaurangen drivs sedan ett antal år tillbaka av det äkta paret Sundström. Med en passion för god mat och service välkomnar Göran och Gun alla spelare till en hälsosam lunchbuffé som serveras måndag till söndag. På buffén finns minst två varmrätter varav den ena är ett vegetariskt alternativ och de serveras med passande tillbehör. Det finns också en gedigen salladsbuffé och något litet till kaffet. Tanken bakom maten som serveras är att den ska ge god energi och att den ska tillagas av närproducerade och ekologiska råvaror så långt det är möjligt. Det söta till kaffet bakas så klart på plats!

Om morgnarna så finns ett frukostpaket att tillgå vilket kan variera, men som oftast innehåller yoghurt, smörgås och kaffe/te. Detta är anpassat för att ta med ut på banan men vänligen tänk på naturen och återvinn vid klubbhuset.

Ett par gånger per säsong anordnas grillaftnar, också dessa i bufféform med en kock som vid grillen tillagar köttet – eller fisken – enligt önskemål. Vid ett par tillfällen kommer en extern kock på besök och tillagar sina specialiteter och det har också hänt att kocken ifråga har erbjudit matlagningskvällar där tips och tricks runt grillen förmedlas. Restaurangen har fullständiga rättigheter vilket gör att ett glas vin kan avnjutas till måltiden.

För företag eller grupper som önskar att hålla konferens i samband med golfspel finns ett konferensrum för upp till 20 personer att tillgå och man sitter runt ett stort bord. Vid lågsäsong och efter att restaurangen har stängt under golfsäsong så kan också denna erbjudas som möteslokal och då ryms upp till 100 personer. Konferensrummet är utrustat med det senaste inom konferensteknik men ingen konferenstekniker finns att tillgå. Om en sådan önskas så förmedlas gärna kontakt. I restaurangen kan enklare teknik erbjudas som grund men om ytterligare teknik behövs kan detta beställas separat.