Golfhäftet – ett smart köp

Med Golfhäftet i sin ägo kan spelaren spela golf till halva greenfeepriset på cirka 850 olika banor. I Sverige finns banor från norr till söder och väster till öster men det ingår också banor i Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien. Häftet kostar 495 kronor och behöver visas upp vid golfbanan inför spel. Varje bana kan besökas en gång men önskar man besöka någon bana fler gånger så kan man teckna ”Golfhäftet PLUS” vilket kostar 199 kronor.

Tid bokas precis som vanligt direkt med respektive klubb och det rekommenderas att man via respektive klubbs hemsida läser vilka regler som gäller för Golfhäftet – ofta är det vissa dagar och tider som erbjudandet gäller. Noteras bör också att Golfhäftet är personligt och inte kan överlåtas.

Velamsunds Golfklubb kan med glädje också erbjuda sina medlemmar spel till reducerad kostnad på ett antal samarbetsklubbar, bland annat Saltsjöbadens GK, Ingarö GK, Slite GK, Nynäshamns GK, Haningestrand och Gotska GK. Vänligen kontakta klubben för vidare information om vilken rabatt som erhålls och när rabatten gäller.

Golfhäftet arrangerar årligen ”Golfhäftet Trophy” och år 2017 går finalen av stapeln på Bro Hof. Detta är Nordens största och mest uppskattade golftävling och är en partävling som, innan den avgörs på Bro Hof, har fått fram vinnarpar via 128 olika deltävlingar runtom i Sverige, Danmark, Norge och Spanien. ”Golfhäftet Trophy” har en rad samarbetspartners vilket bland annat ger samtliga spelare en fin goodiebag med produkter och erbjudanden, en reducerad tävlingsavgift och ett stort spelbord som ger minst 15 % av deltagarna fina priser.

I en teknisk och modern värld så är det viktigt att hänga med i det senaste och det gäller även Golfhäftet. Idag behöver innehavaren inte ha med sig en bok för att återfinna de medverkande banorna utan kan enkelt ladda hem Golfhäftets App som innehåller all nödvändig information.